Hej! Jag heter Sergio

Min passion för dans finns i mitt DNA. Jag är född i Havanna på Kuba och har dansat hela mitt liv. Dans är så mycket mer än underhållning – det är också ett sätt att uttrycka oss framför andra människor, i olika situationer. Därför uppmanar jag dig att njuta av att dansa och kliva in i den underbara världen av Salsadans, Bachata och Kizomba i min dansskola ”Bailapasión” i Malmö.

Varmt välkommen att dansa med mig!

Hej! Jag heter Sergio

Min passion för dans finns i mitt DNA. Jag är född i Havanna på Kuba och har dansat hela mitt liv. Dans är så mycket mer än underhållning – det är också ett sätt att uttrycka oss framför andra människor, i olika situationer. Därför uppmanar jag dig att njuta av att dansa och kliva in i den underbara världen av Salsadans, Bachata och Kizomba i min dansskola ”Bailapasión” i Malmö.

Varmt välkommen att dansa med mig!